Redovisningskonsult Stockholm

Söker ni som företag en professionell redovisningskonsult i Stockholm?

Bquik är en webbaserad redovisningsbyrå där vi jobbar med alla möjliga områden i ekonomisk administration via webben.

Ni slipper helt enkelt all möjlig pappershantering av dokument och kvitton. Det handlar till exempel om att slippa spara på kvitton för rapportering, med vår tjänst räcker det med att fota kvittot med mobilen, sedan kan det slängas. Rätt så smart tycker vi, och miljövänligt.

En annan stor fördel är att ni faktiskt sparar otroliga mängder tid som företag vanligtvis lägger ned på just onödig pappershantering som slukar energi och tar alltför stor plats på kontoret.

Redovisningskonsult med målet att förenkla er vardag

Bquiks uppgift är att förenkla er vardag. Tack vare digital och papperslös redovisning slippar ni timmar med pappershantering. Och visst vore det smart att inte behöva hålla redo på kvitton?

Vi är en byrå med auktoriserade redovisningskonsulter i Stockholm och vi vänder oss till små och medelstora företag. Vi jobbar med helhetslösningar, för vi tycker att företag inte ska behöva mer än en redovisningskonsult.

Vi arbetar med allt från löpande bokföring, löner, bokslut till bolagsdeklarationer och rådgivning.

Redovisningskonsult med personlig rådgivning

Vi vill gärna lära känna dig. Vi tror på personliga och långsiktiga relationer och vet att våra kunder uppskattar det också. Genom vår digitala redovisningstjänster hjälper vi våra kunder att hålla koll på all redovisningsarbete genom nätet.

Vi tillhandahåller all utrustning som behövs för att förenkla er vardag genom papperslös redovisning. Föreställ dig att slippa spara på kvitton som du samlat på dig under veckorna.

Du fotar bara kvittot och slänger underlaget då allt sparas digitalt. Vi bryr oss om våra kunder och tycker därför att det är viktigt att vi förenklar deras vardag.

Välkommen till din personliga redovisningskonsult i Stockholm. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss så berättar vi mer om vad vi gör.

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.

Hur byter man byrå?

Om du bestämmer dig för att du vill jobba med oss så kommer följande hända

Skriva avtal

Ett elektroniskt avtal skrivs mellan oss som byrå och Er som kund för att alla ska vara med på vad som kommer hända. Vem ska göra vad?

Fullmakter

Ni skriver på en elektronisk fullmakt så att vi får representera Er som kund gentemot den gamla byrån för att kommunicera kring material etc.

Kommunikation

Vi tar kontakt med den gamla byrån, hör om det är något speciellt vi borde veta och specificerar exakt vad vi behöver från dem. Oftast är det en SIE4 -fil och ibland även gammalt pappersmaterial som skall digitaliseras.

Överlämning

Den gamla byrån skickar över de filer och material vi behöver och vi kan börja arbeta!