Redovisningsbyråer Stockholm

Söker ni bland redovisningsbyråer i Stockholm?

Bquik hjälper små och medelstora företag med digital redovisning som innebär att ni som företag slipper all pappersarbete.

Vi är experter på digital redovisning och är en annorlunda redovisningsbyrå där vi ser till så att varje kund har en personlig redovisningskonsult. Det gör vi för att vi tror på långsiktiga relationer och professionell service.

Vi vill lära känna er

Ett steg i att bygga bra relationer med våra kunder är att lära känna de på djupet. Vad är det för ett företag? Vilka behov har de? Vilka tjänster kan vi bistå med?

Vi erbjuder alla våra kunder helhetslösningar, men det finns ingen lösning som funkar för alla. Därför ser vi till att lära känna våra kunder så att vi kan vara en redovisningsbyrå som skiljer sig ur mängden.

Vi skräddarsyr alla våra bokförings- & redovisningstjänster beroende på företagets förutsättningar och önskemål.

En av alla redovisningsbyråer som skapar mer tid för annat

Att jobba med digital redovisning handlar kort och gott om att arbeta papperslöst. Pappershantering är onödigt tidskrävande och leder många gånger till frustrationer då det är lätt hänt att slarv förekommer. Tack vare vårt digitala redovisningspaket slipper ni hålla reda på sådant som måste hållas reda på.

Vi gör jobbet åt er och ni har alltid tillgång till era dokument, via våra digitala plattformar. Vårt arbetssätt är säkert och miljövänligt. Vi behöver ingen pappersredovisnings alls utan sköter allt snyggt och smidigt via nätet.

Välj Bquik bland alla redovisningsbyråer i Stockholm

Du kan känna dig trygg med att ha en redovisningsbyrå som har lång erfarenhet av redovisning och bokföring för ditt företag i Stockholm.

Fyll gärna i vårt kontaktformulär eller ring oss redan idag om du vill veta mer om vår redovisningsbyrå i Stockholm. Välkommen till oss på Bquik.

Redovisningsbyråer Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.

Hur byter man byrå?

Om du bestämmer dig för att du vill jobba med oss så kommer följande hända

Skriva avtal

Ett elektroniskt avtal skrivs mellan oss som byrå och Er som kund för att alla ska vara med på vad som kommer hända. Vem ska göra vad?

Fullmakter

Ni skriver på en elektronisk fullmakt så att vi får representera Er som kund gentemot den gamla byrån för att kommunicera kring material etc.

Kommunikation

Vi tar kontakt med den gamla byrån, hör om det är något speciellt vi borde veta och specificerar exakt vad vi behöver från dem. Oftast är det en SIE4 -fil och ibland även gammalt pappersmaterial som skall digitaliseras.

Överlämning

Den gamla byrån skickar över de filer och material vi behöver och vi kan börja arbeta!