Redovisningsbyrå Nacka

Bquik är en auktoriserad redovisningsbyrå i Nacka. Det är mycket att tänka på när man skall starta ett samarbete med en redovisningsbyrå.

Ligg steget före, det gör vi! Med moderna, digitala metoder ser vi till att ekonomin sköts som den ska, välj oss som din redovisningsbyrå i Nacka.

En redovisningsbyrå i Nacka som står för kvalitet

Väljer du oss som samarbetspartner så väljer du kvalitet. Vi är en redovisningsbyrå i Nacka som jobbar med webbaserade lösningar. Du kommer garanterat att gilla vår arbetsmetod då den frigör mycket tid för dig. Det är det våra redovisningstjänster handlar om.

Vi är ditt självklara val av redovisningsbyrå i Nacka och Storstockholm, kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Välkommen!

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.

Hur byter man byrå?

Om du bestämmer dig för att du vill jobba med oss så kommer följande hända

Skriva avtal

Ett elektroniskt avtal skrivs mellan oss som byrå och Er som kund för att alla ska vara med på vad som kommer hända. Vem ska göra vad?

Fullmakter

Ni skriver på en elektronisk fullmakt så att vi får representera Er som kund gentemot den gamla byrån för att kommunicera kring material etc.

Kommunikation

Vi tar kontakt med den gamla byrån, hör om det är något speciellt vi borde veta och specificerar exakt vad vi behöver från dem. Oftast är det en SIE4 -fil och ibland även gammalt pappersmaterial som skall digitaliseras.

Överlämning

Den gamla byrån skickar över de filer och material vi behöver och vi kan börja arbeta!