Vilka är vi?

Bquik Redovisning hette fram till augusti 2012 Ekonomianalys Öst AB – ett välrenommerat systerföretag till Ekonomianalys AB i Järfälla som startade verksamheten 1983. Namnbytet till Bquik AB symboliserar en nystart av verksamheten. Vår målsättning är att fullt ut flytta redovisningstjänster in i den digitala eran och bli av med allt pappersskyfflande! Läs mer om hur det hela började här.

Vårt kontor ligger nära Nacka Forum, en mil utanför Stockholm, där de flesta av våra konsulter sitter. I och med vi arbetar via molnet är vår verksamhet inte geografiskt begränsad. Vi är en redovisningsbyrå på distans och vi välkomnar kunder från hela landet.

Teknik i all ära men det viktigaste tycker vi på Bquik Redovisning är att ha en bra och nära relation till våra kunder – vi vill lära känna Dig och din verksamhet oavsett var du verkar. Vi genomför kundundersökningar årsvis för att på bästa sätt ge våra kunder de redovisnings- och bokföringstjänster de efterfrågar.

Du får alltid en personlig redovisningskonsult (+ en i reserv!) när du är kund hos oss. Förutsättning för en lång kundrelation oss emellan är att vi levererar över din förväntan.

Bquik är din redovisningsbyrå online!

PER_2753
Carina Gustavsson

Redovisningskonsult

Antti Antonov

Grundare

Jan-Eric Lundström

Guru-Redovisningskonsult

Sarah Manninen

Redovisningskonsult

Jacqueline Nachmens

Tekniskt ansvarig

Ivana Jovanovic

Redovisningskonsult

Karolin Andersson

Redovisningskonsult