Ekonomibyrå Stockholm

Bquik är din smarta och digitala ekonomibyrå som hjälper dig med bokföring, redovisning och mycket annat. Vi underlättar ditt dagliga arbete helt enkelt.

Tack vare våra tjänster slipper du tampas med kvitton och papper att hålla reda på. Du tar helt enkelt foto på kvittot och slipper krånglet med kvitton och andra dokument.

Personlig ekonomibyrå – vi vill lära känna dig

Som kund är du viktig för oss. Vi bygger meningsfulla och långsiktiga relationer till våra kunder. Du kommer alltid ha kontakt med en personlig redovisningskonsult när du har Bquik som din ekonomibyrå i Stockholm. Det innebär personlig service och en känsla av trygghet för våra kunder.

Vi arbetar med både små- och medelstora företag och tror att framtiden ligger i digitala tjänster. Att slippa pappersarbetet kommer att förenkla din vardag.

Ekonomibyrå med digitala lösningar och rapporter

Genom rapporteringssystemet har ni tillgång till all viktig information oavsett tid på dygnet. Vi finns naturligtvis också tillgängliga vid årsbokslut, deklarationer och andra dagar på året som kräver extra mycket tid och uppmärksamhet.

Vi gör helt enkelt så att ni kan fokusera på annat. Och skulle det hända att er personliga redovisningskonsult av någon anledning inte är tillgänglig så kommer det alltid finnas någon som har koll på er situation, redo att hjälpa till när det behövs.

Anlita oss som er ekonomibyrå i Stockholm

Du kan känna dig trygg med att ha en personlig ekonomibyrå som har lång erfarenhet av redovisningstjänster och bokföring för ditt företag i Stockholm.

Fyll gärna i vårt kontaktformulär eller ring oss redan idag om du vill veta mer om oss som ekonomibyrå i Stockholm. Välkommen till Bquik.

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.

Hur byter man byrå?

Om du bestämmer dig för att du vill jobba med oss så kommer följande hända

Skriva avtal

Ett elektroniskt avtal skrivs mellan oss som byrå och Er som kund för att alla ska vara med på vad som kommer hända. Vem ska göra vad?

Fullmakter

Ni skriver på en elektronisk fullmakt så att vi får representera Er som kund gentemot den gamla byrån för att kommunicera kring material etc.

Kommunikation

Vi tar kontakt med den gamla byrån, hör om det är något speciellt vi borde veta och specificerar exakt vad vi behöver från dem. Oftast är det en SIE4 -fil och ibland även gammalt pappersmaterial som skall digitaliseras.

Överlämning

Den gamla byrån skickar över de filer och material vi behöver och vi kan börja arbeta!