Bokföringsbyrå Stockholm

Bquik är en bokföringsbyrå i Stockholm som erbjuder små och medelstora företag webbaserad bokföring där ni som kund slipper arbeta med tidskrävande och onödig pappershantering.

Som er bokföringsbyrå i Stockholm anpassar vi våra tjänster till era behov och erbjuder alltid heltäckande ekonomisk administration, så att ni alltid kan vända er till en byrå för alla slags ärenden.

Digital bokföringsbyrå – enkla och smidiga lösningar

All redovisningsarbete sker via internet och med hjälp av vår app. Vi tar hand om er löpande bokföring, vi tillhandahåller vår app och kvittoredovisning, vi stämmer av skatt, moms och sociala avgifter och mycket mer.

Vi gör helt enkelt allt ni har gjort tidigare så att ni på bästa möjliga sätt kan effektivisera er tid och fokusera på annat.

Vi är din personliga bokföringsbyrå

Vi vill gärna lära känna dig, därför arbetar vi så att alla våra kunder har en personlig ekonomikonsult. Vi tror på personliga och långsiktiga relationer och vet att våra kunder uppskattar det också. Genom vår digitala redovisningstjänster hjälper vi våra kunder att hålla koll på all redovisningsarbete genom nätet.

Vi tillhandahåller all utrustning som behövs för att förenkla er vardag genom papperslös redovisning. Föreställ dig att slippa spara på kvitton som du samlat på dig under veckorna.

Du fotar bara kvittot och slänger underlaget då allt sparas digitalt. Vi bryr oss om våra kunder och tycker därför att det är viktigt att vi förenklar deras vardag.

Anlita oss som bokföringsbyrå i Stockholm

Du kan känna dig trygg med att ha en auktoriserad bokföringsbyrå med lång erfarenhet av redovisning och bokföring för ditt företag i Stockholm.

Att byta bokföringsbyrå går fort och du slipper all krångel med kommunikation då vi tar hand om det med er gamla byrå. Hör av er så berättar vi mer om detta.

Fyll gärna i vårt kontaktformulär eller ring oss redan idag om du vill veta mer om vår bokföringsbyrå i Stockholm. Välkommen till Bquik.

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.

Hur byter man byrå?

Om du bestämmer dig för att du vill jobba med oss så kommer följande hända

Skriva avtal

Ett elektroniskt avtal skrivs mellan oss som byrå och Er som kund för att alla ska vara med på vad som kommer hända. Vem ska göra vad?

Fullmakter

Ni skriver på en elektronisk fullmakt så att vi får representera Er som kund gentemot den gamla byrån för att kommunicera kring material etc.

Kommunikation

Vi tar kontakt med den gamla byrån, hör om det är något speciellt vi borde veta och specificerar exakt vad vi behöver från dem. Oftast är det en SIE4 -fil och ibland även gammalt pappersmaterial som skall digitaliseras.

Överlämning

Den gamla byrån skickar över de filer och material vi behöver och vi kan börja arbeta!