Bokföring Stockholm

Välkommen till framtidens bokföring, Bquik arbetar med webbaserad bokföring. Vi sköter er bokföring åt er och ni slipper all krångel med pappershantering.

Vår målsättning är att gå från det mer traditionella redovisningsarbetet till fullt ut digitala redovisningstjänster. Vi vill öka kvaliteten på bokföring och tillhandahålla våra kunder med kvalificerad rådgivning. Och vill framför allt leverera över er förväntan.

Bokföring i Stockholm som ligger steget före

Vår vision är erbjuda våra kunder digitala tjänster och helhetslösningar där vi sköter allt som behöver skötas. Vi tycker att det är slöseri med energi, papper och framförallt tid att fortfarande hantera papper när det mesta i vår vardag redan sker digitalt. Varför har inte ekonomihanteringen nått dit ännu?

Som kund till oss har ni alltid personlig service med hjälp av en personlig ekonomikonsult som har lång erfarenhet av bokföring. Vi tror på att bygga relationer till våra kunder då vi värdesätter långsiktiga och förtroendeingivande relationer.

Papperslös bokföring sparar din tid

Att jobba med digital bokföring handlar kort och gott om att arbeta papperslöst. Pappershantering är onödigt tidskrävande och leder många gånger till frustrationer då det är lätt hänt att slarv förekommer och man tappar bort dokument och kvitton.

En annan stor fördel är att ni faktiskt sparar otroliga mängder tid som företag vanligtvis lägger ner på just onödig pappershantering som slukar energi och tar alltför stor plats på kontoret.

Vi är experter på digital bokföring

All redovisningsarbete sker via nätet och med hjälp av vår app. Vi tar hand om er löpande bokföring, vi tillhandahåller vår app och kvittoredovisning, vi stämmer av skatt, moms och sociala avgifter och mycket mer.

Vi gör helt enkelt allt ni har gjort tidigare så att ni på bästa möjliga sätt kan effektivisera er tid och fokusera på annat. Tack vare vårt digitala redovisningspaket slipper ni hålla reda på sådant som måste hållas reda på.

Anlita oss för hjälp med er bokföring i Stockholm

Våra kunder är små till medelstora företag som är i behov av hjälp med bokföring i Stockholm.

Fyll gärna i vårt kontaktformulär så återkommer någon av våra kvalificerade ekonomikonsulter till er. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och våra smarta tjänster. Välkommen till Bquik.

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.

Hur byter man byrå?

Om du bestämmer dig för att du vill jobba med oss så kommer följande hända

Skriva avtal

Ett elektroniskt avtal skrivs mellan oss som byrå och Er som kund för att alla ska vara med på vad som kommer hända. Vem ska göra vad?

Fullmakter

Ni skriver på en elektronisk fullmakt så att vi får representera Er som kund gentemot den gamla byrån för att kommunicera kring material etc.

Kommunikation

Vi tar kontakt med den gamla byrån, hör om det är något speciellt vi borde veta och specificerar exakt vad vi behöver från dem. Oftast är det en SIE4 -fil och ibland även gammalt pappersmaterial som skall digitaliseras.

Överlämning

Den gamla byrån skickar över de filer och material vi behöver och vi kan börja arbeta!