Bokföring Nacka

Bquik arbetar med redovisning och bokföring i Nacka, låt oss hjälpa dig med din bokföring. Nacka är en av platserna du hittar oss på och vi jobbar för små och medelstora kunder.

Vi hjälper företag med papperslös redovisning, ett skönt sätt att slippa hålla reda på papper och kvitton. Vi sköter din bokföring i Nacka med hjälp av webben så att du slipper onödig pappershantering.

Vi sköter gärna din bokföring i Nacka

Hör av dig till oss för professionell och nätbaserade bokföringstjänster. Nacka är ett av flera områden i Stockholm vi tar oss an.

Kontakta oss du också när det gäller bokföring i Nacka, du kommer att överraskas av hur enkelt bokföringen kan skötas med vår hjälp. Välkommen till Bquik!

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.

Hur byter man byrå?

Om du bestämmer dig för att du vill jobba med oss så kommer följande hända

Skriva avtal

Ett elektroniskt avtal skrivs mellan oss som byrå och Er som kund för att alla ska vara med på vad som kommer hända. Vem ska göra vad?

Fullmakter

Ni skriver på en elektronisk fullmakt så att vi får representera Er som kund gentemot den gamla byrån för att kommunicera kring material etc.

Kommunikation

Vi tar kontakt med den gamla byrån, hör om det är något speciellt vi borde veta och specificerar exakt vad vi behöver från dem. Oftast är det en SIE4 -fil och ibland även gammalt pappersmaterial som skall digitaliseras.

Överlämning

Den gamla byrån skickar över de filer och material vi behöver och vi kan börja arbeta!