Är ni 6-15 anställda?

Är Ni intresserade av digital redovisning och är ett företag som växer, etablerar Er som ett större bolag eller kanske har hittat just den storleken som passar er verksamhet? Känner Ni att Er redovisning är mer omständig än vad den behöver vara, men ändå inte får den uppföljningen och rådgivningen som känns relevant? Är ni i behov av redovisningstjänster?

Låt oss hjälpa er! Vi hanterar era fakturor, kvitton, körjournaler, löner och allt annat kring redovisningen som har med rapporter och deklarationer att göra. Inte nog med det, vår personal är kunnig och har en lång erfarenhet att lägga upp uppföljningsparametrar (tex projektuppföljning och kostnadsställen) i redovisningen så att Ni får bättre koll och överblick på affärerna. Våra redovisning- och bokföringstjänster är till för att förenkla vardagen för ert företag.

Eftersom vi jobbar mer digitalt än de allra flesta redovisningsbyråer – så sparar både Ni och vi tid vilket innebär att Er personliga redovisningskonsult hos oss kan jobba snabbare, smidigare och säkrare vilket leder till mindre krångel och en lägre månadskostnad.

Vill Ni bara ha en kortare rådgivning eller allmänt intresserad är du självklart välkommen att kontakta oss.

Bquik – Förenklar din vardag idag

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.