Är ni 1-5 anställda?

Funderar du på att starta företag? I så fall kan vi hjälpa dig med att komma igång snabbt och enkelt. Har du mer bråttom än så, så kan vi bistå med att hjälpa dig att köpa ett färdigt lagerbolag från oss så kommer du igång omgående.

För Er som redan är igång erbjuder vi en personlig redovisningskonsult (+en i reserv) som sätter sig in i er affär och hjälper er i alla frågor gällande just ert bolags ekonomihantering. Vi kan hjälpa till så att Ni får det bästa och mesta ur er affär och att ni kan nå både era kort- och långsiktiga mål, och även era visioner. Självklart hjälper vi Er även med rådgivning och skattefrågor.

Hanterar ni redovisningen själva idag eller behöver ni hjälp så erbjuder vi redovisningstjänster som förenklar er redovisning? Ni kanske inte hanterar många fakturor eller kvitton i dagsläget, men känner ändå att Ni vill fokusera och lägga mer tid på er egen verksamhet och göra det ni är bra på, istället för att lägga tid på administration. Sköter man redovisningen själv kan det lätt bli att minuter blir till timmar och timmar till dygn. Låt oss ta hand om ditt företags redovisning istället och spara tiden till något som Ni känner är viktigare, och som för er affär framåt.

Våra kunder är både tjänsteföretag så som läkare, tandläkare, IT konsulter, hantverkare men vi har även tillverkande företag som kunder. Vill Ni ha referenser så har vi många nöjda kunder Ni kan höra Er för hos.

Bquik – Förenklar din vardag idag

Ekonomikonsult Stockholm

ROBIN BERGMAN

VD

Telefon 08- 408 099 90

Mail info@bquik.se

Vad erbjuder vi?

Vi kan det mesta inom traditionell redovisning och sätter oss gärna in i just din situation och ditt bolag.

Löpande bokföring
Registering av in och utbetalningar
Månadsavstämningar
Kund och leverantörsfaktura hantering
Kontakter med skatteverket
Analys av ditt bolags resultat
Månadsbokslut
Löner och lönebesked
Kontrolluppgifter
Årsbokslut
Redovisning av skatter och avgifter
Rådgivining
Årsredovisning

Låt oss komma med en offert

Om du fyller i lite grundläggande information om ditt företag och dess rutiner så återkommer vi snart med ditt personliga och helt förutsättningslösa offertförslag.